RUMAH MURAH!!!

Boleh percaya ka muka ni?? ====================== Hati-hati dengan SCAMMER. Masuk TV tak semestinya betul. Modus operandi SCAMMER biasanya akan offer rumah murah lepas tu tak bina. Pembeli yang dah Read more ...

petua halau tikus.

Bila lama balik kampung tikus mula selongkar sana sini. Balik je rumah bau kencing tikus. Siapa ada masalah tikus dirumah? Meh nak bagi petua:   Rupanya KOPI juga bermanfaat untuk menangkap Read more ...

Resepi asli McDonald’s

Saya nak berkongsi resepi asal bubur mcd Saya bekas pekerja mcd Pernah masak bubur mcd selama 3 tahun ..๐Ÿ˜€ Resepi asli McDonald's Beras hancur jasmin Dlm periuk cuci beras (Masukan air masak Read more ...

Nafkah untuk isteri.

Seusai mengemas kesemua barang- barang yang akan dibawa pulang ke Negeri Kenyalang, tiba2 aku didampingi oleh isteri tercinta. Senyum2 malu dengan menampakkan wajah yang sedikit gelisah. Aku hanya perhatikan Read more ...

THE GADIS TOL PENIPU.

Harini msih rmai yg pulang ke kampung masing2 utk meraikan Hari Raya Aidiladha bersama family tersayang. Sy juga akn blik ptg ini after kerja. Berhati2 di jalan raya semua ! 1 lg sy ingin nasihatkn kpd Read more ...

Tips memilih rumah.

#TabungRumah MENGAPA BUMBUNG PENDEK? 1. Pemaju banyak buat rumah rekabentuk baru hari ini. Rekabentuk baru ini menjadi kegilaan pembeli. 2. Bila bumbung direkabentuk pendek begini sebenarnya ia Read more ...