RUMAH MURAH!!!

Boleh percaya ka muka ni?? ====================== Hati-hati dengan SCAMMER. Masuk TV tak semestinya betul. Modus operandi SCAMMER biasanya akan offer rumah murah lepas tu tak bina. Pembeli yang dah Read more ...

petua halau tikus.

Bila lama balik kampung tikus mula selongkar sana sini. Balik je rumah bau kencing tikus. Siapa ada masalah tikus dirumah? Meh nak bagi petua:   Rupanya KOPI juga bermanfaat untuk menangkap Read more ...

Resepi asli McDonald’s

Saya nak berkongsi resepi asal bubur mcd Saya bekas pekerja mcd Pernah masak bubur mcd selama 3 tahun ..😀 Resepi asli McDonald's Beras hancur jasmin Dlm periuk cuci beras (Masukan air masak Read more ...

THE GADIS TOL PENIPU.

Harini msih rmai yg pulang ke kampung masing2 utk meraikan Hari Raya Aidiladha bersama family tersayang. Sy juga akn blik ptg ini after kerja. Berhati2 di jalan raya semua ! 1 lg sy ingin nasihatkn kpd Read more ...

Terlalu percaya

Admin.. Ni akaun fake..xsanggup nak guna akaun sebenar..xmampu jika ada org tahu ttg aib y blaku dlm kluarga saya sendiri.. Smasa sye mnulis ini..sudah 3bulan saya dan isteri tinggal berasingan dr ibu Read more ...

BAHAYA AIR KETUM.

Kelantan dan Terengganu terkenal dengan penagihan air ketum. Suatu hari dalam perhimpunan mingguan sebuah sekolah di Terengganu, seorang pengetua memberi nasihat tentang bahaya air ketum. Pengetua membuat Read more ...