Kad touch n go tu boleh kumpul point!

Mesti ramai dah tau yg kad touch n go tu boleh kumpul point & nanti boleh tukaq dgn nilai rm utk kad touch n go tu. Akak tau lama dah tp salah faham😂😂😂😂. Rupanya yg boleh kumpul point tu kat yg plus miles jaaa. Kat yg jenis lain x boleh. (Pastikan kad seperti gambar yg atas. Bkn gambar yg bawah yerr).

Padan muka akak guna kad tu dah bertahun2 baru smlm tau kata kad yg akak guna x boleh collet point) so smlm kita org dah beli kat plus miles tu. Itu pun nasib baik husband pi kat opis plus konon2 nk cek point. Jd akak kat kaunter tu la yg bg tau..klau tidak sampai bila2 pun kami x tau😱.

Cuba bygkan berapa ramai yg pakai touch n go plus miles? Mesti ramai kan? Tambahan plus dah buat full tng. Tapi berapa ramai yg tak tau redeem point atau rebat dari kad tersebut. Mungkin yg tau tak cerita. Berapa lama dah kita rugi tak redeem balik.

Syarat utk dpt 5% mesti guna rm100 dlm sebulan.
Jika tak cukup rm100 akan dijadikan point.
Jika tak redeem dalam masa setahun point akan expired. Apa pun tak dapat. Nak redeem mesti kena ke pejabat plus terdekat yg ada topup. Paling senang bila topap kat office plus terus tanya berapa boleh redeem balik. Point juga boleh disemak online. Masukkan sirial no kad tu.

#bloveraquty
#touchngo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *